Bruiloft shows

Bruiloft shows

Bij deze bijzondere, mooie dag in uw leven hoort een geslaagd feest. De DJ’s van Partyros hebben ruime ervaring met bruiloftsfeesten en weten als geen ander welke muziek aanslaat op de dansvloer. Zij draaien allemaal vanuit hun passie voor een geslaagd feest en geven daarom uw bruiloft alle aandacht die het verdient.

Om uw bruiloftsfeest geheel naar uw wensen te laten verlopen, komen we van tevoren graag kosteloos bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Hierbij inventariseren we uw wensen en bespreken we de details, zodat u een passend voorstel krijgt en wij ons goed kunnen voorbereiden op uw feest.

Met deze werkwijze hebben wij reeds vele bruiloften voorzien van een topfeest!

Qua shows voor bruiloften hebben wij een divers aanbod. De show die het best past bij uw feest is afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten, de beschikbare ruimte en natuurlijk uw budget.

Samen met u kiezen wij graag de meest geschikte show!
Prijsindicatie: vanaf € 795,-.

Een trend van de laatste jaren is om uw feest vast te laten leggen middels professionele partyfotografie. Hierbij worden de ambiance, uw gasten en het feest vastgelegd door een fotograaf van Partyros.

Het resultaat krijgt u na afloop zonder watermerk digitaal toegestuurd. Hiermee heeft u een blijvende herinnering aan het feest. Leuk voor uzelf en uw vrienden en familie!
Prijsindicatie: € 250,-.